JA-100 alarmni sistem

Slika 73

Najnoviji alarmni sistem JABLOTRON 100 sa revolucionarnim sistemom kontrole je sjajno rješenje za zaštitu vlasnišva i ljudi od bilo provale, ili pljačke. JA-100 sistem u sebi  integriše srž funkcija alarma sa rješenjima pametne kuće.

JA-100 je profesionalni bezbjednosni sistem koji striktno zahtijeva profesionalnu instalaciju od strane obučenog instalatera.

Alarm omogućava prilagodivo korišćenje kombinacije žičanih i bežičnih uređaja. Fleksibilno se prilagodjava bezbjednosnim zahtjevima bilo kompanije ili domaćinstva, pri tom ostajući lak za upravljanje.

Ovi, naizgled nekompatabilni zahjtevi, su zadovoljeni revolucionarnom patentiranom sistemskom kontrolnom jedinicom. Novina u vezi sa ovim alarmom nije samo u načinu kontrole, već u cijeloj njegovoj arhitekturi. Opseg i varijabilnost uređaja, struktura magistrale, novi bežični protokol, kao i mogućnosti komunikacije za  pristup i usluge udaljenim korisnicima čine JA-100 bezbednosni alarmni sistem vanvremenskim.

JA-100 se sastoji iz velikog broja komponenata, koje se mogu podijeliti na:

  1. Alarmne centrale
  2. Žičane komoponente
  3. Bežične komoponente

DSC alarmni sistemi

Slika 80

 

DSC je Kanadski proizvođač sigurnosne opreme. Počeo je sa proizvodnjom malih mikroprocesorskih alarmnih uređaja 1979. godine, i od tada stalno unapređuje svoju ponudu alarmne opreme. Danas su DSC alarmi stabilni i pouzdani uređaji koji su jednostavni za upotrebu. Na našem tržištu, povoljnom cenom i visokim kvalitetom izrade, posebno se izdvajaju serije alarmnih centrala "PowerSeries". Uz DSC alarmne centrale u ponudi je i mnoštvo senzora, tastatura i ostale opreme.
Slika

Upravljanje preko mobilnog telefona ili Interneta

 

Upravljanje sigurnosnim sistemom preko mobilnog telefona ili Interneta je jednostavno, putem ugrađenog GSM ili LAN komunikatora. To vam omogućava da daljinski uključite/isključite ne samo alarmni sistem, nego i druge kućne aparate, kao što su grejni ili sistem za navodnjavanje, svjetla, itd… Možete poslati komandu sa vašeg mobilnog telefona putem SMS poruke – na primjer, UKLJUČI GRIJANJE ili možete pozvati komunikator i upisati numeričku šifru.

Ukoliko vas nešto dodatno zanima provjerite OVDJE

0 0

Brojač posjeta

Broj online korisnika: 3

Broj jedinstvenih posjeta: 32981

Ukupno pregleda: 217731